Vadvízi Kajakozás

Ezt a sportot egy- illetve kétszemélyes, „kemény” héjazatú hajókban művelik a vadvízi kajakozás szerelmesei. Kajakos túrákat a Kárpát-medencében ritkábban és aránylag szűk körben szerveznek, ez inkább egyéni, kisebb csoportokban űzött sport. A kajak túráinkhoz jóval több felszerelést kell biztosítanunk, és felkészültebb, magasabb létszámú túravezetőt kell alkalmaznunk, biztonságotok érdekében. Akik vadvízre mennek, általában már síkvízi evezős ismeretekkel rendelkeznek, illetve uszodai gyakorlások során sajátítják el a speciális technikákat. Erre a hajóra jellemző az aránylag kis méret, a mozgékonyság és borulékonyság! A víz közelségének élménye viszont páratlan élmény, a hullámokon való szörfözés, a víz tulajdonságainak kihasználásával való játék. A Soča folyó gyorsabb, vadabb és lassabb, nyugodtabb részekkel is rendelkezik, így lehetőséget tudunk kínálni azon vállalkozó szellemű résztvevők számára is akik nem rendelkeznek síkvízi tapasztalatokkal. Az ExtremeValley.com személyzete kellően odafigyel a kezdő résztvevők oktatására, és csak az oktatók engedélyével és irányításával lehet kimenni az általunk kijelölt gyakorló területről. Szép kihívás résztvevőinknek, a természet adta lehetőségek kiszámítására, előre látására, és a vízzel való együttműködésre.

Kezdő – Cezsoca

kayaking_1
kayaking_2
kayaking_3

A kajakozás egyik legnagyobb célja és feladata, hogy amellett, hogy különleges természetközeli élményben legyen részünk, elkerüljük a borulást. A gyártók építenek könnyebben és nehezebben boruló kajakokat is, ezen a túrán a nehezebben boruló járműveket adjuk a kezdő turisták részére. Először egy gyors oktatást tartunk az alap testtartásról és teendőkről a különböző szituációkban, a kötelező felszerelés (sisak, mentőmellény, neoprén ruha) kiosztása után óvatosan, de biztosan meghódítjuk a türkiz kék folyót.

Időtartam Ár Akciós Csomag Ár
Fél nap 72.6 € 66 €

Haladó – Golobar

kayaking_1
kayaking_2

Mint a neve is mutatja, ezt a túrát nem kezdőknek találtuk ki. Gyors kanyarokkal, sziklákkal teli szakaszok jellemzik a Golobar kajak túrát. Tapasztalt túrázóink évről évre járnak vissza erre az folyószakaszra, hiszen nem mindennapi zuhatagok, szűkületek, hurkok adnak felejthetetlen adrenalindús élményt gyakorlott kajakosainknak.

Időtartam Ár Akciós Csomag Ár
Egész nap 105.6 € 96 €


Galéria

Galéria


Vendégkönyv

Vendégkönyv


Foglalás

Foglalás