Vadvízi Evezés

A vadvízi evezés napjainkban már minden nagyobb gyermek és felnőtt részére elérhető biztonságos, élménydús kikapcsolódás. A rafting a turizmusból egyre nagyobb és nagyobb teret hódít, évente több ezer ember fordul meg a vadvizeken. A rafting 6-8 személyes raft hajóban (felfújható csónakokban) történő evezést jelent, amit a csapatmunka és a nehézség tesz érdekessé. A hajó utasainál evezős előképzettséget nem igényel, az irányítás a hátul ülő kormányos (képzett túravezető/vízi mentő) feladata, a hajó sebességét azonban a „legénység” összehangolt munkája adja. A kormányos  odafigyel arra, hogy a legnagyobb biztonság mellett, a csapatmunkát irányítva és egy azonos ütemet tartva, dinamikus manőverezéssel teljesítse a veszélyesebbnek ítélt szakaszok balesetmentes kivitelezését. Minden nehezebben teljesíthető, magas technikai irányváltoztatásokat igénylő vadvízi szakasz után egy rövidebb csendes, mérsékelt szakasz következik, ahol ha engedi a szakasz beláthatósága, a túravezető felügyelete alatt van lehetőség a csapatdinamikát fokozó játékos feladatokra. Az ExtremeValley.com vadvízi túrái folyamatos adrenalin töltődést és páratlan tapasztalatotokat adnak, egyének és csoportok részére egyaránt ajánlott.

Bunker-Cezsoca

rafting

Ahogy olvad a hó, egyre nagyobb lesz a vízállás a gyönyörű Soča folyóban is. A 3 vadvízi túránk legsekélyebb, de már hajózható szakasza a Bunker-Cezsoca. Nevét az első világháborús bunker maradványról kapta, itt indul túránk, ahol gyakran találkozunk erősebb sodrással, sziklákkal övezve. Végigkövetjük Bovec mellett a völgyet, majd Cezsocánál érünk partot.

Időtartam Ár Akciós Csomag Ár
Fél nap 42.9 € 39 €

Cezsoca-Boka

rafting_4

A Cezsoca-Boka szakaszt a kezdőknek ajánljuk. Itt a Soča folyó viszonylag nyugodt, kevés szikla tarkítja, gyönyörű türkiz kék színével pedig elkápráztat mindenkit, felejthetetlen élményt nyújtva a hajó teljes “legénységének”.

Időtartam Ár Akciós Csomag Ár
Fél nap (Család gyerekkel) 38.5 € 35 €
Fél nap (Gyerek) 27.5 € 25 €

Boka-Trnovo

rafting_5

Igen technikás szakasz. Főleg azoknak ajánljuk akik vettek már részt hasonló programban. A túravezetők dolga a kormányzás és a legénység irányítása, ezért fokozott figyelemmel tessék a kapitányt figyelni, mert sok a feladat. Az adrenalinlöket garantált, mégis mikor partot érünk, senki sem akar majd kijönni…

Időtartam Ár Akciós Csomag Ár
Fél nap 42.9 € 39 €


Galéria

Galéria


Vendégkönyv

Vendégkönyv


Foglalás

Foglalás