Barlangi Túra

Az ExtremeValley két barlanggal dicsekedhet, melyeket nem hagyunk vendégeink előtt sem feltáratlanul. Ezek a természetes úton kialakult, hol jól és hol nehezebben járható üregek egy olyan rejtett világot rejtenek, melynek felfedezése kaland, és a túrázás élménye mellett a barlangászók máshol nem található őstörténeti, geológiai ismeretekre tehetnek szert. Az elmúlt évek visszajelzései alapján túráinkat 2-3 órás időtartamra tervezzük: ezt szükséges frissen, nagy odafigyeléssel végigjárni, hiszen amellett, hogy folyamatosan új információkat hallunk, minden egyes lépésünkre oda kell figyelni. A barlangászni vágyóknak tudniuk kell, hogy a természet ezeket a barlangokat agyaggal és mésszel bélelte, így könnyen összekoszolhatjuk magunkat, de természetesen biztosítunk felszerelést. Ezeknek a barlangoknak a hőmérséklete szinte állandó, így kellemes hűvös levegőt biztosít, magas páratartalommal, ami pedig az emberi tüdőre van gyógyító hatással. Egy-egy barlangi séta után úgy érezhetjük, az élmény átélése mellett felfrissültünk, feltöltődtünk, jótékony hatásai mellett erősíti a fizikumot, valamint mivel nehéz körülményeket leküzdve csoportosan haladunk egy ismeretlen világban, kiváló csapatépítő-erősítő aktivitás is egyben.

Srnica

caveing_4
caveing_3
caveing_2

Hossz: 200m | túraidő: 2 óra | nehézség 2/5 | legnagyobb ereszkedés: 45m

Bovec felett egy sziklafal alján induló járatrendszer kalandosan szerteágazó járatokkal de könnyű bejárhatósággal hívja felfedezőit. Bent színes falakon őskori kövületek nyomaival találkozhatunk. Izgalmas túra, mely végén a járat a sziklafal tetején ér véget, ahonnan igény szerint le is ereszkedhetünk.

Időtartam Ár Akciós Csomag Ár
Fél nap 42.9 € 39 €

Mala boka

caveing_5
caveing_1

Hossz: 400m | túraidő: 2 óra | nehézség 2/5

A Boca vízesés oldalában egy kiömlési hasadékból nyílik ez a viszonylag tágas, képződményekben és formavilágban bővelkedő barlang. Agyag és cseppkő lefolyások, föld alatti tavak, tágas folyosók, kisebb fel- és lemászások ékesítik a barlang belső világát. Ajánljuk a család minden tagjának 3 évestől a 99 éves “gyerekekig”.

Időtartam Ár Akciós Csomag Ár
Fél nap 42.9 € 39 €


Galéria

Galéria


Vendégkönyv

Vendégkönyv


Foglalás

Foglalás