Csapatépítés

Egyre több cégvezető ismeri fel azt a tényt, hogy cégének sikere nem csak a gyártott terméken, illetve nyújtott szolgáltatáson, hanem a munkatársak viselkedésén, komfortérzetén is múlik. A cégvezetők jellemzően szeretik, ha a dolgozók jó munkamorállal és hatékonysággal oldják meg a feladatokat, hiszen legtöbbször a munkatársak kezében van a cég pozitív megítélése, viszont az egyes személyek, munkatársak sikeressége csakis saját tehetségük, alkalmazkodóképességük függvénye. A csapatszellem erősítése pedig a kommunikációs csatornákat nyitja meg, melyekkel az együtt dolgozó csapattagok egymással szembeni viszonya átfogalmazódhat. A tréning elősegíti, hogy nem szokványos helyzetekben az együtt dolgozók tiszteljék, becsüljék egymást, elismerjék a másik erényeit és segítsék egymást szükség esetén. A nyílt, dinamikus tereptréning az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy rekord idő alatt kialakuljon a megfelelő csapatszellem. Nálunk mód nyílik arra, hogy minél különlegesebb, szokatlanabb környezeti kihívások elé állítsuk a csoportokat. A feladatok leküzdésén túl nem csupán gyors és hatékony együttműködés szükséges, hanem a csapat érdekei előtérbe kerülnek. A résztvevők átlépik saját, egyéni korlátaikat, átsegítik egymást félelmeik leküzdésében. A küzdés, az akarat, az együttműködés, és a játék laza keveréke az a folyamat, ami alatt a résztvevőkből csapat lesz. Mindezeket csapatépítő outdoor tréningjeinken kínáljuk, hegyvidékeken vagy speciális barlangi körülmények között. Célunk az általánosan megfogalmazott elvárások mellett a közös élmény biztosítása, a csapattagok közötti felelősség tudatosítása. A rendkívül dinamikus, feszes tempó megtartásával és a résztvevők folyamatos mozgatásával a helyszínekből adódóan különleges élmények átélésére, kihívások leküzdésére nyílik mód.

Csapatépítésben az alábbi tevékenységekkel találkozhatunk.: csúszás csúszdán, lengések, ereszkedés, kötélhidak építése, sziklamászás, evezés, vagy barlangi terepjátékok.

Helyszin

teambuilding_1
teambuilding_2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed elit nisl. Duis eget dui non justo sagittis egestas. Sed justo sem, mollis in bibendum sed, viverra a ante.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed elit nisl. Duis eget dui non justo sagittis egestas. Sed justo sem, mollis in bibendum sed, viverra a ante. Mauris id urna porttitor, gravida erat ut, fermentum mauris. Donec porta scelerisque risus, eget tristique eros eleifend ut. Aenean at enim ac massa hendrerit placerat. Nullam ornare erat arcu. Vestibulum gravida erat justo, in tristique ex efficitur id. Mauris vel porttitor dui, in aliquet tortor. Nunc commodo ex et massa consequat condimentum. Vivamus at est orci.


Galéria

Galéria


Vendégkönyv

Vendégkönyv


Foglalás

Foglalás